دسته بندی ها با رانندگان

شرایط سخت برای رانندگان حمل و نقل بار جاده ای

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

بخش حمل و نقل جاده ای ما نیازمند اصلاحات زیادی میباشد. آسان بار اینبار به سراغ مشکلات رانندگان کامیون رفته تا نگاهی به معضلات پیش روی آنها بیندازد. نرخ بالای بهره بانکی برای پرداخت اقساط کامیون، جریمه دیرکرد اقساط، عدم تناسب بین درآمد و استهلاک ماشین، شکسته شدن نرخ کرایه ها و پایین بودن نرخ کرایه تن نسبت به کیلومتر، رکود بازار حمل و نقل و …. از مسائل مهمی هستند که این روزها رانندگان حمل و نقل جاده ای با آن دست و پنجه نرم میکنند.

رکود بازار حمل و نقل و اقساط سنگین کامیون
اولین مشکل کامیون داران فاصله زیاد نرخ فعلی با نرخ واقعی تن بر کیلومتر است. رویکرد سنتی بازار حمل و نقل باعث کاهش کرایه حمل بار شده، ضمن اینکه زمینه را برای حضور دلالان و متعاقبا سودجویی آنها فراهم کرده است. این درآمد پایین و رکود بازار به اندازه ای شدت یافته که برخی از رانندگان برای داشتن درآمد معقول تر، زمان استراحت خود را نیز صرف کار کردن میکنند تا علاوه بر سلب آسایش و آرامش خودشان، زمینه را برای افزایش نا امنی ها و خطرات جاده ای نیز فراهم کنند.
پرداخت اقساط کامیون نیز شرایط سخت تری را برای کامیون داران بوجود آورده است، زیرا با توجه به سود ۲۶ تا ۳۰ درصد بانک ها، مبالغ سنگینی برای هر دوره پرداخت میشود. برخی از رانندگان به دلایلی که ذکر کردیم توانایی پرداخت اقساط خود را ندارند و به همین دلیل با جریمه دیرکرد هم مواجه میشوند. نتیجه این دیرکرد مجموعا پرداخت اقساط تا ۳۶ درصد سود را به دنبال خواهد داشت.

عدم تناسب بین استهلاک ماشین و درآمد
مسئله بعد تناسب میان استهلاک و درآمد راننده است. همانطور که میدانید هزینه نگهداری، تعمیرات، تعویض لوازم و استهلاک وسایل نقلیه سنگین مانند کامیون یا تریلی بسیار زیاد و قابل توجه میباشد. با توجه به گفته های بالا مشخص میشود یک راننده نمیتواند بعد از ۱۰ سال فعالیت، نسبت به هزینه استهلاک ماشین خود یک درآمد و بهره مناسب مالی داشته باشد. در حقیقت آینده شغلی کامیون داران نیز با عدم امنیت و رضایت خاطر مواجه است.

درخواست رانندگان
با توجه به شرایط موجود، رانندگان درخواست دارند نسبت به مشکلات موجود جلسه ای در کمیسیون برنامه و بودجه مجلس و وزارت راه و شهرسازی تشکیل شود تا حداقل از دریافت جریمه دیرکرد اقساط کامیون چشم پوشی شود. همچنین با توجه به وضعیت فعلی، امنیت لازم برای سرمایه گذاری جدید در بخش حمل و نقل جاده ای وجود ندارد زیرا نرخ کرایه نسبت به اقساط کامیون بسیار پایین است. به همین دلیل باید به دنبال راه چاره ای بود تا مشکلات کامیون داران و به طور کلی افراد شاغل در حوزه حمل و نقل بار و کالا برطرف شود.
آسان بار نیز به نوبه خود تلاش بسیار زیادی را برای رفع این مشکلات صورت داده است و امیدوار است با عرضه اپلیکیشن خود در میان رانندگان بتواند رویکرد بازار سنتی را به سوی رویکرد بازار مدرن سوق دهد تا متعاقبا شرایط بسیار مناسبی برای رونق کسب و کار رانندگان بوجود آید.

نوشته های اخیر

ارزش گمرکی کالا چیست ؟ چگونه محاسبه یا تعیین می شود

اگر قبلا با اصطلاحات گمرکی آشتا شده اید و  درصدد آشنایی با چگونگی و قوانین…

5 روز پیش

آموزش بستن زنجیر چرخ کامیون ( از ابتدا تا انتها )

استفاده‌کردن و بستن زنجیر چرخ کامیون و خودرو به‌ویژه در فصل زمستان و زمستانی کردن…

1 هفته پیش

کالای متروکه چیست؟ چه دلایلی باعث متروکه شدن کالا می‌شود

کالای متروکه مانند گروپاژ یک اصطلاح گمرکی است که در زمینه فعالیت‌های گمرکی یکی از…

2 هفته پیش

کالاهای ممنوعه گمرک ایران در سال ۱۴۰۳ کدامند؟ جدیدترین لیست کالاهای ممنوع گمرک ایران

برای واردات کالا باید به قوانین واردات و مقررات حمل کالای وارداتی و همچنین اصطلاحات…

3 هفته پیش

بستن چادر نیسان روشی کاربردی و بسیار آسان در ۵ دقیقه

آموزش بستن چادر نیسان و وانت به عنوان خودرو‌های حمل بار فعال در حمل و…

2 ماه پیش

آشنایی با مراکز معاینه فنی کامیون و خودروهای سنگین + مدارک و شرایط و هزینه آن

معاینه فنی کامیون نوعی بررسی و تست قسمت‌های مختلف این خودرو محسوب می‌شود که می‌تواند…

2 ماه پیش